Escape Room 0345

Meest gestelde vragen

Wat is een Escaperoom?
Een goede escape room is een combinatie van technische verrassingen, uitdagende puzzels en een spannend avontuur. Natuurlijk is het veilig. Maar Escape Room 0345 daagt je brein uit en is niet makkelijk. Daar kwamen jullie voor toch? Laat je beste ideeën en creatief oplossend vermogen zien en vind de sleutel binnen een uur. Of sneller als dat lukt…

Moet ik reserveren?
Ja dat moet zeker. Dit kun je doen via het online-reserveringssysteem Wanneer je geboekt hebt wees dan op tijd en zorg dat je er minimaal 20 minuten van tevoren bent.

Waar kan ik boeken?

Wilt u reserveren? Voor individuele boekingen kunt u terecht bij ons ‘reserveer’ pagina. groepen die willen reserveren buiten onze regulieren openingstijden, kunnen telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 6 13866837. om de mogelijkheden te bespreken.

Ik boek de escape room voor mijn bedrijf. Kan ik op factuur betalen?
Ja, voor bedrijven is het mogelijk op factuur te betalen. De administratiekosten bedragen €10,- excl. 21% btw.

Met hoeveel personen kunnen we de Escaperoom in?
Onze Escape Room is geschikt voor groepen van maximaal 6 personen. Zijn jullie met een grotere groep dan is dit geen probleem. De andere helft kan, tegen betaling, bowlen of wachten in de gezellige barruimte en daar een spelletje spelen.

Is er een minimale leeftijd om deze Escaperoom te spelen?
Wij hanteren een leeftijd van minimaal 15 jaar onder begeleiding van minimaal 1 volwassen persoon.

Wanneer kan ik de spelkamer niet spelen?
Wanneer personen onder invloed zijn van drank of drugs kunnen wij deze niet binnen laten. Je dient 100% scherp te zijn!

Is de Escape Room rolstoelvriendelijk?
Helaas is onze Escape Room niet geschikt voor mensen met een rolstoel.

Ik heb geboekt, maar heb geen zin meer. Moet ik dan toch betalen?
Wanneer je eenmaal geboekt hebt kun je niet zomaar afzeggen. We hebben speciaal voor jou/jullie deze datum en tijd vastgezet. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Mocht je echt niet kunnen komen op de door jou geboekte datum en tijd, mail ons dan via onze contactpagina en we kijken wat we voor je kunnen doen.