Escape Room 0345

Algemene voorwaarden

Reserveringen
Alle reserveringen worden tot stand gebracht via het boekingssysteem op www.escaperoom0345.nl. Eventuele telefonische opdrachten tot reservering worden eveneens via dit boekingssysteem ingevoerd. De reservering wordt bevestigd per e-mail. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spamfolder terecht.

Betaling
Ons uitgangspunt is dat alle reserveringen voor aanvang moeten zijn betaald. Immers, als je zonder bericht niet komt opdagen, zitten wij voor niets te wachten. De betaling van een tijdsblok loopt via Ideal.

Het aantal personen waarvoor betaald is, is bindend! Wanneer je met minder personen komt, volgt er geen restitutie! Wanneer je met meer personen komt, dient er ter plekke voor de extra persoon of personen contant betaald te worden voor aanvang van het spel!

Annulering
Alle annuleringen moeten worden gemeld en/of bevestigd op ons e‐mailadres: boekingen@escaperoom0345.nl.
 Bij een annulering tot 48 uur voor aanvang wordt er 50% van het bedrag teruggeboekt. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
Escape Room 0345 zal de reservering alleen in uitzonderlijke omstandigheden annuleren. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 2 weken teruggeboekt.

Groepsgrootte
Per groep worden maximaal 6 personen toegelaten tot de escape room. Voor grote groepen geldt dat het risico bestaat dat deelnemers delen van het verhaal missen, doordat er op diverse plekken tegelijk iets gebeurt. Daarom adviseren wij 3 tot 6 deelnemers. We raden het team aan onderling goede afspraken te maken over het delen van successen, zodat iedereen een goede ervaring heeft.

Mobiele telefoons, lichtgevende horloges, aanstekers en camera’s zijn niet toegestaan in de kamer. Ander McGyver-spul ook niet, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Hoewel… brillen liggen er niet, dus neem die zonodig zelf mee. Zorg dat je samen met het gehele team minimaal 20 minuten voor de aanvangstijd aanwezig bent. Je bent eerder ook welkom om lekker wat te drinken aan de bar. Onze Supervisor is in elk geval een kwartier voor aanvangstijd aanwezig.

Leeftijd deelnemers
Onze escape room is geschikt voor 15 jaar en ouder.

Geconcentreerd te werk
Je komt in een escape room in een niet-alledaagse situatie terecht. Ga daarom geconcentreerd te werk, let op waar je loopt, stoot je hoofd niet, en zorg dat je teamleden dit ook begrijpen.

Lichamelijke conditie
Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we desnoods een extra stoel in de kamer plaatsen. Om het hele spel mee te maken is het handig om wel een beetje lenig te zijn. Voor personen met een rolstoel is onze kamer helaas niet toegankelijk.

Parkeren
Genoeg plek, gratis en voor de deur!

Geheimhouding
Als je de escaperoom betreedt, dan moet je in principe alles geheim (willen) houden. Bedenk dat alles wat je aan een ander over de kamer vertelt, zijn of haar plezier kan bederven. Alles draait om het oplossen van de raadsels en puzzels en om de wendingen van het verhaal.

Alcohol / Drugs
Tijdens het spel is drugs‐ en/of alcoholgebruik verboden. Wanneer bij aanvang van het spel een supervisor van Escape Room 0345 twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft deze het recht de deelnemer de toegang tot de kamer te ontzeggen.

Nog een paar minder leuke zaken
Jij en je team betreden ons pand en de escape room geheel op eigen risico. Waardevolle spullen kunnen afgegeven worden aan onze supervisor die ze voor jullie in bewaring neemt gedurende het spel. Escape Room 0345 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige geleden schade. Indien jij of een teamlid onze zorgvuldig gebouwde kamer vernielt, dan houdt het spel op, en zijn we gerechtigd de schade te verhalen.

Bedoeld voor plezier
Met behulp van bovenstaande voorwaarden willen we jou en je team een optimale ervaring laten beleven in onze escape room. We wensen je nu alvast veel voorpret!